У Києві зʼявився найбільший мурал Валерія Залужного в Україні
Україна

У Києві зʼявився найбільший мурал Валерія Залужного в Україні

3 травня, 13:39
0
0
Сподобалось?
0

У Святошинському районі Києва зʼявився мурал із зображенням українського воєначальника, колишнього головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Мурал встановив рекорд, ставши найбільшим стінописом воєначальника в Україні. Його розмір сягає понад 120 квадратних метрів.

На створення стінопису пішло 13 годин.

"Валерій Залужний для мене особисто – символ незламності українського духу! Попри надскладні часи та війну, він надихає та мотивує своїм характером та вірою в Україну", – зазначила керівниця проєкту Євгенія Фуллен.

Художник Євгеній Кучер (Самий Кучерявий) зауважив, що внесок Залужного у збереження і розвиток культури більший, ніж можна зараз усвідомити.

"Суспільство має знати актуальну історію, яка проходить повз молодь і не тільки. Мистецтво несе великий вплив на розвиток культури та настрої в соціумі. Як частина цієї течії, я відчуваю обов'язок висвітлювати важливе. Озвучувати і показувати голос з вулиць. Попри те, що в Україні стріт-арт культуру недооцінюють, я вважаю, що саме вона задає напрямок течії для роздумів", – сказав Кучер.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися